Un pahar de apa pe patul de moarte

Pe patul de moarte, Popescu e inconjurat de toata familia si, cu glas sleit, spune:
− Ehei, cand aveam eu vreo 20 de ani, ce ma mai distram… Curve, betii, scandaluri… Si-mi zicea tata: "Baa, baiatule, potoleste-te, ia-ti un serviciu, fa-ti si tu o familie, sa aiba cine-ti da un pahar de apa pe patul de moarte.
Dar nu m-am potolit. Si pe la 30 de ani, ce mă mai distram… Curve şi mai multe, betii şi mai mari… Si-mi ziceau prietenii: "Bă, Popescule, potoleste-te, fă-ti şi tu o familie, sa aiba cine-ti da un pahar de apa pe patul de moarte.
Si mi-au tot zis asa, pană am început să-i ascult.
Mi-am luat nevastă. Nevasta trebuia tinută cu bani, a trebuit să muncesc mai mult. Au apărut copiii, a trebuit să muncesc şi mai mult, să-i duc la scoală, să le dau tot ce le trebuia. N-am mai stiut ce-i aia o betie, n-am mai ştiut ce-i aia o curva. Pe urma au venit nepotii.
Am tras si pentru ei cat am putut, ca, deh, sa aiba cine-mi da un pahar de apa pe patul de moarte…Si uite că, acuşica mor şi…
− Si, si..?, intreaba rudele stranse buluc la capul muribundului.
− ... si-n p...a mea, NU MI- E SETE !!
tolbacubancuri tolbacubancuri tolbacubancuri
 

Categories

Amuzante (219) Bancuri cu barbati si femei (197) Bancuri cu blonde (73) Bancuri cu Bula (72) Bancuri cu betivi (68) Bancuri cu Soacre (61) Bancuri cu politisti (54) Bancuri despre sex (48) Bancuri cu popi (44) Bancuri cu animale (40) bancuri deocheate (40) Bancuri cu ardeleni (39) Bancuri cu tigani (39) Bancuri cu doctori (35) Legile lui Murphy (35) Bancuri cu homosexuali (30) bancuri scurte (30) Bancuri cu Alinuta (28) Povestiri amuzante (28) definitii (27) Bancuri cu albanezi (23) bancuri cu batrani (22) Bancuri cu militari (20) dictionar de terminologie feminina (20) Bancuri cu Ion si Maria (18) Bancuri cu angajati (18) Bancuri cu viagra (17) Bancuri cu profesori (16) Radio Erevan (16) Bancuri cu babe (15) Bancuri cu somalezi (15) Bancuri rautacioase despre barbati (15) Bancuri cu canibali (13) Bancuri cu romani (12) Bancuri diverse (11) Bancuri rautacioase despre femei (11) Bancuri cu Ion si Gheorghe (10) Bancuri cu prostituate (10) Bancuri cu papagali (9) Bancuri cu unguri (9) bancuri cu arabi (9) Bancuri cu taximetristi (8) bancuri cu vanatori (8) bancuri de sarbatori (8) Bancuri cu nebuni (7) Bancuri misogine (7) bancuri cu Adam si Eva (7) bancuri cu adolescenti (7) bancuri cu evrei (7) bancuri cu studenti (7) perle (7) Bancuri cu pensionari (6) bancuri cu negri (6) bancuri feministe (6) dictionar de messenger (6) maxime (6) Bancuri cu Basescu (5) Bancuri cu programatori (5) bancuri cu calugarite si maici (5) bancuri cu puscariasi (5) bancuri cu secretare (5) bancuri din vestul salbatic (5) Bancuri cu actori (4) Bancuri cu americani (4) Bancuri cu calculatoristi (4) Bancuri cu farmacisti (4) Bancuri cu ingeri (4) Bancuri cu moldoveni (4) Bancuri cu olteni (4) Bancuri cu rusi (4) Bancuri cu teroristi (4) bancuri cu barmani (4) bancuri cu eschimosi (4) bancuri cu pestisorul de aur (4) bancuri cu politicieni (4) Bancuri cu calculatoare (3) Bancuri cu ciobani (3) Bancuri cu fotbalisti (3) Bancuri cu marinari (3) Bancuri cu orbi (3) Bancuri cu vamesi (3) balade (3) bancuri cu Badea Ion (3) bancuri cu Sf. Petru (3) bancuri cu gangsteri (3) bancuri cu hoti (3) bancuri cu scotieni (3) Bancuri cu Itic si Strul (2) Bancuri cu Moartea (2) Bancuri cu Mos Craciun (2) Bancuri cu lorzi (2) bancuri cu Bill Gates (2) bancuri cu frizeri (2) bancuri cu oameni de afaceri (2) bancuri cu pescari (2) bancuri cu pitici (2) cugetari (2) cugetari despre femei (2) mecanici de tren (2) Bancuri cu Sf. Petru (1) Bancuri cu atei (1) Bancuri cu dinamovisti (1) Bancuri cu parinti (1) bancuri comuniste (1) bancuri cu avocati (1) bancuri cu francezi (1) bancuri cu oameni de stiinta (1) bancuri cu Ştrul (1) bancuri scarboase (1) culmi (1)
bancuri TOLBA CU BANCURI Back to Top