De ce a traversat puiul strada?

Invatatoarea de scoala: Pentru ca a vrut sa ajunga de partea cealalta.
Profesorul de liceu: Chiar daca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati intelege.
Platon: Pentru ca a mers in cautarea binelui si armoniei..
Aristotel: Este in natura puilor sa traverseze strazi..
Karl Marx: Avea instabilitate istorică si dialectica.
Martin Luther King: I have a dream. Vad o lume in care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie intrebati de motivele lor.
Moise: Si Dumnezeu a coborat din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au veselit.
Bill Clinton: Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.
Machiavelli: Chestiunea este că puiul a traversat autostrada. Cui ii pasa de ce? Faptul de a traversa autostrada justifica orice motiv.
Freud: Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada, scoate in evidenta nesiguranta ta sexuală: Oedip Avicol.
Bill Gates: Chiar acum am lansat in piata MSChicken 2000, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci face oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele dv.
Darwin: De-a lungul marilor perioade de timp, puii au fost selectionati natural, ajungand la forma ce o au acum si au o dispozitie genetica de a traversa autostrazile.
Einstein: Daca puiul a traversat autostrada sau autostrada s-a deplasat pe dedesubtul lui, depinde de punctul de reper relativ.
Andersen Consulting: Iregularitatea partii autostrazii pe care se afla puiul ii ameninta pozitia dominanta pe piata. Puiul se lovea de sfidari importante pentru a crea si a dezvolta competentele necesare pentru a infrunta competitivitaea pietei. Andersen Consulting, intr-o relatie de parteneriat cu clientul, a sprijinit puiul prin reproiectarea strategiilor lui de distributie fizica şi a proceselor de implantare. Folosind metoda de integrare avicolă (MIA), Andersen a ajutat puiul sa foloseasca abilitatile lui proprii, metodologia, cunoasterea, capitalul si experienta pentru a alinia gandirea, procesele si tehnologia puiului in sprijinul strategiei lui globale in cadrul lucrarilor Gestiune de Programe. Andersen Consulting a convocat o echipa interdisciplinara de analisti de autostrazi si crescatori de pui care, impreuna cu consultanti din firma Andersen, care aveau remarcabile abilitati in industria transportului, au organizat timp de 2 zile, o serie de sedinte, cu scopul de a impartasi capitalul lor individual de cunostinte, atat explicit cat si implicit, sa-i permita a ajunge la sinergii confluente in obtinerea scopurilor emanate din planificarea si designul de succes conjugate cu implementarea unui cadru de valori antreprenoriale prin continua dezvoltare a proceselor avicole. Sedintele s-au desfasurat intr-un ambient care reproducea un parc, facilitand un impact strategic centrat in industrie si elaborand un mesaj CONSISTENT, CLAR şi UNIC, aliniat cu misiunea, scopurile si valorile principale ale puilor. Toate acesta au condus la crearea unei solutii integratoare a afacerii globale.
Buddha: A pune aceasta intrebare contrazice propria ta natura de pui.
Publicitate de profil: Unde scrie "Puiul traverseaza autostrada" trebuia sa zica "Afacerile necurate ale lui Puiu".
Titlu de ziar naţional: Criza economica constrange puiul sa traverseze autostrada!
Titlu de pagina 12: Puiul e gata!
Revista Femeia: Luminile amurgului se varsau peste campia solitara. O lumina. Un destin. O singuratate. Puiul a ridicat capul ca in cautarea unui raspuns la toate intrebarile sale. La distanta, o modesta casuta de tabla. Nici o masina nu traversa la ora acea autostrada nr. 2, care uneste Filea de Jos cu Giurtelecul Hododului. Puiul a stiut atunci ca a ajuns momentul. Scuturandu-si amorteala penelor, a mers hotarat, a pus un picior pe asfalt, pe urma altul, si altul, si altul (oare cate picioare are?). Mergea mandru. Stia ca se apropia sa reuseasca imposibilul. Se gandea la succes. La glorie. La faima. De aceea n-a vazut acel camion fara lumini. De acea n-a auzit zgomotul rablagit al motorului Roman.
Le Monde: Les consequences pour les Balcanes sont encore a prevoir: un poulet est arrive à traverser la route sans blesures.
Ziarul Adevarul: Basescu si puiul: obscurele coridoare al unei relatii improprii. Ce este in spatele afacerii autostrazilor? Informatie exclusiva: gainile şi puisorii care primesc pe sub mana malai de la stat. Cine sunt cei care profita de oua? Cititi ziarul de maine.
Acasa Magazin: Toata intimitatea puilor: "Imi lipseste numai dragostea ca sa am un succes total".
Sofistul: Toti puii traverseaza autostrazile. Puiul a traversat autostrada. Puiul este, in sine, tot o autostrada.
Emil Constantinescu: Concetateni, v-am prevenit: daca nu oprim puiul corupt acum o sa ajunga pana pe trotuarul de vizavi si va reduce credibilitatea tarii la parteneriatele cu Occidentul!
Ion Iliescu: Pentru ca e un "pui" de taranist iresponsabil!
Traian Basescu: Am dat dispozitie sa i se înghete conturile pana nu plateste taxele de drum!
Marko Bela: E un drept al minoritatii avicole.
Proiect Impsat 2000: Inainte de a intreba orice, cititi norma ISO-PUI 2003 si dupa aceea sunati-ma. O puteti consulta pe internet.
Suport tehnic (SRL service): Eu, de aici, nu vad sa se fi traversat strada. Resetati puiul si, daca tot il vedeti ca traverseaza, formatati ouale sau trimiteti pe cineva din firma la cursurile noastre ($322 la cursul zilei plus TVA).
După mine: Puiul a traversat autostrada pentru a consola puicuta aceea bronzata, care ii place lui, atunci cand ea se intorcea suparata acasa, pe trotuarul de vizavi, de la meciul de retrogradare al echipei FC Cucurigu.
tolbacubancuri tolbacubancuri tolbacubancuri
 

Categories

Amuzante (219) Bancuri cu barbati si femei (197) Bancuri cu blonde (73) Bancuri cu Bula (72) Bancuri cu betivi (68) Bancuri cu Soacre (61) Bancuri cu politisti (54) Bancuri despre sex (48) Bancuri cu popi (44) Bancuri cu animale (40) bancuri deocheate (40) Bancuri cu ardeleni (39) Bancuri cu tigani (39) Bancuri cu doctori (35) Legile lui Murphy (35) Bancuri cu homosexuali (30) bancuri scurte (30) Bancuri cu Alinuta (28) Povestiri amuzante (28) definitii (27) Bancuri cu albanezi (23) bancuri cu batrani (22) Bancuri cu militari (20) dictionar de terminologie feminina (20) Bancuri cu Ion si Maria (18) Bancuri cu angajati (18) Bancuri cu viagra (17) Bancuri cu profesori (16) Radio Erevan (16) Bancuri cu babe (15) Bancuri cu somalezi (15) Bancuri rautacioase despre barbati (15) Bancuri cu canibali (13) Bancuri cu romani (12) Bancuri diverse (11) Bancuri rautacioase despre femei (11) Bancuri cu Ion si Gheorghe (10) Bancuri cu prostituate (10) Bancuri cu papagali (9) Bancuri cu unguri (9) bancuri cu arabi (9) Bancuri cu taximetristi (8) bancuri cu vanatori (8) bancuri de sarbatori (8) Bancuri cu nebuni (7) Bancuri misogine (7) bancuri cu Adam si Eva (7) bancuri cu adolescenti (7) bancuri cu evrei (7) bancuri cu studenti (7) perle (7) Bancuri cu pensionari (6) bancuri cu negri (6) bancuri feministe (6) dictionar de messenger (6) maxime (6) Bancuri cu Basescu (5) Bancuri cu programatori (5) bancuri cu calugarite si maici (5) bancuri cu puscariasi (5) bancuri cu secretare (5) bancuri din vestul salbatic (5) Bancuri cu actori (4) Bancuri cu americani (4) Bancuri cu calculatoristi (4) Bancuri cu farmacisti (4) Bancuri cu ingeri (4) Bancuri cu moldoveni (4) Bancuri cu olteni (4) Bancuri cu rusi (4) Bancuri cu teroristi (4) bancuri cu barmani (4) bancuri cu eschimosi (4) bancuri cu pestisorul de aur (4) bancuri cu politicieni (4) Bancuri cu calculatoare (3) Bancuri cu ciobani (3) Bancuri cu fotbalisti (3) Bancuri cu marinari (3) Bancuri cu orbi (3) Bancuri cu vamesi (3) balade (3) bancuri cu Badea Ion (3) bancuri cu Sf. Petru (3) bancuri cu gangsteri (3) bancuri cu hoti (3) bancuri cu scotieni (3) Bancuri cu Itic si Strul (2) Bancuri cu Moartea (2) Bancuri cu Mos Craciun (2) Bancuri cu lorzi (2) bancuri cu Bill Gates (2) bancuri cu frizeri (2) bancuri cu oameni de afaceri (2) bancuri cu pescari (2) bancuri cu pitici (2) cugetari (2) cugetari despre femei (2) mecanici de tren (2) Bancuri cu Sf. Petru (1) Bancuri cu atei (1) Bancuri cu dinamovisti (1) Bancuri cu parinti (1) bancuri comuniste (1) bancuri cu avocati (1) bancuri cu francezi (1) bancuri cu oameni de stiinta (1) bancuri cu Ştrul (1) bancuri scarboase (1) culmi (1)
bancuri TOLBA CU BANCURI Back to Top